In deze Eetbaar Paradijs training nemen we je het jaar rond mee, welke stappen je kunt zetten om van jouw tuin of balkon een eetbaar paradijs te maken.
Leren Fermenteren
Losse Module Leren Fermenteren
Video/Tekst
Losse Module
0% Niet begonnen
Geen
Losse Module Leren Fermenteren
Video/Tekst
Losse Module
0% Niet begonnen
Geen
In deze Eetbaar Paradijs training nemen we je het jaar rond mee, welke stappen je kunt zetten om van jouw tuin of balkon een eetbaar paradijs te maken.
Losse Module Leren Fermenteren Masterclass Kunst van Fermenteren van A tot Zuurkool
Losse Module Leren Fermenteren Inleiding
Leuk en lekker!
Losse Module Leren Fermenteren Basisprincipes voor een Succesvolle Fermentatie
Losse Module Leren Fermenteren Zoutverhoudingen en Natte vs. Droge Fermentatie
Losse Module Leren Fermenteren Verschillende potten
Leuk en lekker!
Losse Module Leren Fermenteren Maten en gewichten zonder weegschaal
Losse Module Leren Fermenteren Kruiden bij fermentatie
Losse Module Leren Fermenteren Fermenteren op gevoel
Losse Module Leren Fermenteren Duur van de fermentatie
Losse Module Leren Fermenteren Problemen? Zo los je het op!
Losse Module Leren Fermenteren Hulpmiddelen
Losse Module Leren Fermenteren Appelazijn
Losse Module Leren Fermenteren Citroenen (video)
Losse Module Leren Fermenteren Kimchi (video)
Leuk en lekker!
Losse Module Leren Fermenteren Geraspte wortels (video)
Losse Module Leren Fermenteren Knoflook in Tamari (video)
Super gezond, eenvoudig recept. Mijn favoriete bite!
Losse Module Leren Fermenteren Knoflook in Honing (video)
Losse Module Leren Fermenteren Kombucha (video)
Losse Module Leren Fermenteren Ginger Bug voor je eigen priklimonade
Losse Module Leren Fermenteren Zuurkool (video)
Hoe je zuurkool maakt
Losse Module Leren Fermenteren Natte Methode of Pickel Methode (makkelijk - alle groenten)
Wortels Bloemkool
Losse Module Leren Fermenteren Mosterdblad fermenteren (Chinees Zha Cai-stijl)
Losse Module Leren Fermenteren Aubergine Fermenteren met Japanse Miso (Nasu no Tsukemono)
Losse Module Leren Fermenteren #BONUS Natuurlijke Remedie: Antibioticum op basis van Azijn
Cathelijn is al meer dan 15 jaar actief binnen de Permacultuur, zelfvoorzienend en off grid wonen. Ik heb als missie om heel Nederland en eigenlijk natuurlijk... de hele wereld, om te toveren tot een eetbaar paradijs. Samen met de paradijsvogels om mij heen, bundelen we onze krachten, omdat we alleen samen een nieuwe wereld kunnen creëren. Het moment om jou mee te nemen in het creëren van je eigene eetbaar paradijs.
Sessie verlopen
Opnieuw inloggen De login pagina wordt in een nieuwe tab geopend. Na het inloggen kun je dat sluiten en naar deze pagina terugkeren.