Let op: Deze aanbieding van 50% korting krijg je maar één keer!

  0  0
Days
:
 
  0  0
Uur
:
 
  3  0
Minuten
:
 
  0  0
Seconden

You missed out!

Je tuin mooier maken 

en er lekker uit eten


Zonder spitten je eigen Eetbaar Paradijs

Stel je voor... je loopt je deur uit en je tuin in. Alle planten die er staan kun gewoon eten. In plaats van naar de winkel loop je gewoon je tuin in voor een heerlijke salade.

Met een eetbaar paradijs heb je een jaar rond eten in je tuin. 

Lekker, onbespoten en super gezond.

Wat is er nodig

Om van je tuin een eetbaar paradijs te maken?

Ga op ontdekkingstocht. Op avontuur in eigen tuin waar je uitgedaagd wordt eetbare planten te herkennen en te eten. Hier heb je geen groene vingers voor nodig, het groeit er al.


Zodra je weet wat er allemaal al eetbaar is, ontstaat de ruimte...  Die ruimte ga je opnieuw inrichten. Op een manier waarbij je niet hoeft te spitten. Dit scheelt je veel tijd en zwaar werk.


Je brengt de grond in optimale gezondheid. En kun je in 6 weken uit je eigen paradijs eten. Zelfs in wintertijd!


Door stapsgewijs te beginnen, kun je met met weinig tijd toch oogsten. Met een eetbaar paradijs maak je het jezelf makkelijk. Dit doe je met eetbare vaste- en zelf uitzaaiende planten. Zo ben je veel minder tijd kwijt dan een standaard moestuin.


In de Eetbaar Paradijs Academie krijg je met korte filmpjes en verdiepende masterclasses uitleg over hoe jij binnen 6 weken uit eigen tuin kunt eten.

Een Eetbaar Paradijs,
is meer dan een moestuin.


Het is een prachtige bio diverse siertuin, waar je ook uit kunt eten!

Bestel en krijg toegang Tot de

online Eetbaar Paradijs Academie

Als je nu beslist, krijg je jouw unieke inloggegevens per e-mail en kun je direct inloggen en aan de slag.
In de online omgeving vind je alle onderdelen om jouw Eetbaar Paradijs te creëren.

De online leeromgeving is een unieke inspiratiebron en wordt wekelijks gevuld, zodat jij precies weet welke stap je kunt zetten.

Bestaande planten herkennen

Sommige mensen noemen het onkruid, maar het is natuurlijk alleen onkruid als je niet weet dat het eetbaar is. Dus de eerste stap is inventariseren wat er is en weten of het eetbaar is.

Geef de natuur ruimte om je te voeden

Door je eigen voedsel te groeien, krijg je gezond en voedzaam eten binnen. Je oogst als je het nodig hebt en het zit daardoor vol levensenergie. En het werken in de tuin is heel aardend en brengt rust.Samen creëren we de toekomst

De online leeromgeving is een prachtige inspiratie bron. Onder de lessen en filmpjes kan iedereen reageren en ervaringen delen. 

In de live Eetbaar Paradijs Workshops en Training komen we samen.

Verbinden met de natuur

Door bezig te gaan met eetbaar en ons te voeden met de natuur, ontstaat er een nieuwe beleving van de natuur. Stress wordt verminderd en er ontstaat een gevoel van eenheid.

Ik maak graag direct gebruik van de online Eetbaar Paradijs Academie! 

Dit wordt er gezegd over Cathelijn


Sabine Opstelten

Spelauteur


"Cathelijn is heerlijk open en vrij. Het is een fijne cursus, waar ik als een spons doorheen ben gegaan.
Perfect om kennis te maken met de eetbare omgeving. Ik bewonder de voortgang en aanvulling naar behoefte van de cursisten."

Doeschka van Doesburg

Relax... nothing is under controle.


"Na bekijken van de filmpjes in de Eetbaar Paradijs Academie heb ik ontdekt dat ik al ca 45  niet aangeplante eetbare planten in de tuin heb! Dat was veel meer dan ik dacht en ik heb er ook al met plezier van gegeten. Het is geweldig om te zien dat er zoveel overvloed is! "

Louise van Luijk

Earth Keeper Permaculturist

Eco Educator

vruchtbaar.org/

Ik ben bijzonder dankbaaar dat deze powervrouw in mijn leven is. Ik kijk uit naar nog vele cocreaties voor een mooie, groene toekomst."

Wat zit er in de 

Online Eetbare Paradijs Academie 

Binnen 6 weken eten uit eigen tuin.  

 • Eetbare planten herkennen.
 • Technieken, hoe je zonder spitten je tuin aanlegt.
 • Stap voor stap een stuk tuin aanpakken.
 • Hoe je de grond in optimale gezondheid brengt.
 • Eenvoudige recepten met bijzondere planten.
 • Het maken van een totaal ontwerp.

Een nieuwe kijk op de ruimte om je heen en inzicht in de vele mogelijkheden. Je gaat een nieuwe verbinding aan met de natuur, zodat de natuur je kan voeden. 

Over paradijsvogel Cathelijn

Hallo,

ik ben Cathelijn


Als meisje van 10 herinner ik me de lange bonenstaken, met van die prachtige trossen bonen. Verse worteltjes zo uit de tuin, even afpoetsen op mijn broek en lekker op peuzelen.

En ik had een eigen uitvinding: Super-boterhammen! Met een bordje de tuin in om zoveel mogelijk eetbaars te plukken. Sla, tomaat, radijs, tuinkers...kruiden en ik stopte het met een lekker sausje tussen tussen twee boterhammen. Een een echte superboterham.
"De mogelijkheden zijn oneindig, je hoeft de natuur alleen maar de ruimte te geven"

Nog steeds vind ik het heerlijk om mijn tuin in te lopen en daar mijn salade bij elkaar te plukken. Dan voel ik me zo rijk en ervaar ik de overvloed.

Het leuke is, die superboterhammen maak ik nu nog steeds. Mijn dochter Lelie (11 jaar) vind het heerlijk om samen te doen. 

Met heel veel liefde wil ik mijn inspiratie en kennis met jullie delen.  

Word paradijsvogel en deze live sessies krijg je erbij!

seg_soft

BONUS 10x MAANDELIJKSE LIVE ZOOM 

10x per jaar komen we met de paradijsvogels online samen. Hier vind de kennisoverdracht live plaats. Met 1 thema dat centraal staat. Bijvoorbeeld geneeskrachtige kruiden, voedselbos of mengcultuur. Ook kun je al je vragen stellen, zodat je je zeker kunt ontwikkelen tot ware paradijsvogel. 

Eenmalige aanbieding

50% korting!

Eetbaar Paradijs Academie

 • Seizoensgebonden lessen
 • Eetbare planten overzicht voor de siertuin
 • Eetbaar Paradijs mindset
 • Stap voor Stap meer eetbaar in je tuin
 • Inspiratie om een echte paradijs vogel te worden

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met inloggegevens zodat je direct toegang krijgt tot de 'Eetbaar Paradijs Academie'.

Hoe lang duurt het voordat ik toegang krijg?

Het is een online training, dus je krijgt direct toegang. De toegangscode wordt direct per email gestuurd. Het kan zijn dat de mail in je 'reclame' of 'spam' folder terecht komt, dus check deze ook even.

Hoe lang houd ik toegang tot de 'Eetbaar Paradijs Academie'?

Dit is een eenmalige aanbieding met ruim 65% korting. Dit is een jaarabonnement. Na 11 maanden krijg je de vraag of je je abonnement wilt verlengen. NB Er is dus geen automatische incasso systeem!

Krijgt de 'Eetbaar Paradijs Academie' weleens een update?

Ja, maandelijks is er een live sessie die word toegevoegd aan de academie. Per mail word je hiervan op de hoogte gebracht. 

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?


Ja,  als je binnen 30 dagen niets geleerd hebt en terwijl je wel lessen uit de academie hebt gevolgd, dan zal ik je het geld terug storten.

Hoe kan ik contact opnemen?

Stuur een mail op info@eetbaarparadijs.nl

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je veel inspiratie uit de 'Eetbaar Paradijs academie' zult halen. Als je de lessen en methodieken toepast kun je, zonder te hoeven spitten, een eetbare tuin aanleggen.  

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

>