Eetbaar Paradijs Academie

Wil jij je tuin mooier maken 

en er ook lekker uit eten? 

Binnen 6 weken eten uit eigen tuin, 

het is makkelijker dan je denkt...

Je hoeft er in ieder geval geen
groene vingers voor te hebben.


Stel je voor, je loopt de deur, uit je tuin in. Alle planten die er staan kun gewoon eten. Daarom loop je in plaats van naar de winkel, je tuin in voor een heerlijke salade.

Want met een eetbaar paradijs heb je een jaar rond eten in je tuin. Lekker, onbespoten en super gezond.

Wat is ervoor nodig om van je tuin een eetbaar paradijs te maken?

Dochter Lelie met haar zelf geplukte tuin boterham

Ga op ontdekkingstocht. Een avontuur in eigen tuin waar je uitgedaagd wordt eetbare planten te herkennen en te eten. Hier heb je geen groene vingers voor nodig, het groeit er al.


Zodra je weet wat er allemaal al eetbaar is, ontstaat de ruimte...  Die ruimte ga je opnieuw inrichten. Op een manier waarbij je niet hoeft te spitten. Dit scheelt je veel tijd en zwaar werk.


Je brengt de grond in optimale gezondheid. En kun je in 6 weken uit je eigen paradijs eten. Zelfs in wintertijd!


Door stapsgewijs te beginnen, kun je met met weinig tijd toch oogsten. Met een eetbaar paradijs maak je het jezelf makkelijk. Dit doe je met eetbare vaste- en zelf uitzaaiende planten. Zo ben je veel minder tijd kwijt dan een standaard moestuin.


Hoe je dit aanpakt leg ik uit in korte filmpjes en tekst. In de Eetbaar Paradijs Academie. Met de Eetbaar Paradijs Methodiek eet je binnen 6 weken uit eigen tuin.


Een uitnodiging om op een nieuwe natuurlijke manier naar je tuin te kijken.
Waarbij je je creativiteit stimuleert en jezelf ontplooit als paradijsvogel die leeft in overvloed.

Ik sluit me aan

Al meer dan 750 paradijsvogels gingen je voor.

Bestel en krijg direct toegang

Dit voorjaar al eten uit eigen tuin

Ga eerst wilde eetbare planten herkennen in je tuin en ontdek dat er heel veel super gezonde planten groeien in je tuin en anders wel in je directe omgeving. 

Maak het jezelf gemakkelijk

Werk stapje voor stapje toe naar een zelfregulerende tuin, met vaste planten en zelf uitzaaiende planten. Dus je laat de natuur zelf het werk doen.

Niet hoeven spitten

Met de 'no-dig' methode (niet spitten) krijg je de grond in optimale gezondheid. Het bodemleven komt op gang, door gebruik te maken van de kracht van de natuur. 

Inspiratie omzetten in actie, samen met de community

Elke maand zijn er weer andere dingen om te doen. Korte filmpjes inspireren en zetten je aan tot actie. Het nodigt uit om te experimenteren en dingen te doen die je eerder nog niet deed.

Dit zeggen paradijsvogels over de Eetbaar Paradijs Academie. 

Sabine Opstelten

Spel auteur

"Cathelijn is heerlijk open en vrij.

Het is een fijne cursus, waar ik als een spons doorheen ben gegaan. Perfect om kennis te maken met de eetbare omgeving. Ik bewonder de voortgang en aanvulling naar behoefte van de cursisten.  Jouw inspiratie foto's geven mij mooie ideeën. Thx "

Doeschka Doesburg

Motto: Relax, nothing is under controle

"Na bekijken van de filmpjes in de Eetbaar Paradijs Academie heb ik ontdekt dat ik al ca 45  niet aangeplante eetbare planten in de tuin heb! Dat was veel meer dan ik dacht en ik heb er ook al met plezier van gegeten. Het is geweldig om te zien dat er zoveel overvloed is! "

Irene Boers

Verpleegkundige

"Het is erg inspirerend, leuk om zo veel uit je tuin of tussen terrastegels te kunnen eten. Ook handig in crisistijd of zoals mijn kleindochter zegt, jij hoeft niet naar de supermarkt voor groenten en fruit. Ik geniet van je enthousiasme en kennis!"

Wat zit er in de Eetbaar Paradijs Academie

Binnen 6 weken eten uit eigen tuin.  

  • Stap voor stap het paradijs in.
  • Eetbare planten herkennen.
  • Zonder spitten de tuin in.
  • Gezonde bodem.
  • Lekkere recepten.
  • Seizoensgebonden tips.

Een nieuwe kijk op je tuin en inzicht in de mogelijkheden. Je gaat een nieuwe verbinding aan met de natuur, waarbij de natuur je voedt.  

***BONUS***

Om er zeker van te zijn dat jezelf kunt ontplooien tot paradijsvogel in een tuin van overvloed, heb ik de volgende bonussen toegevoegd aan het programma.

BONUS #1   1X P/M MASTERCLASS

Gratis toegang tot de maandelijkse live Zoom uitzending van Eetbaar Paradijs. Elke 2e maandag van de maand. Inspirerende onderwerpen om jou vrij te laten vliegen in je eetbaar paradijs. Inspirerende onderwerpen over de eetbare tuin, voedselbos, kruiden, enz. Stel al je vragen, zodat je weet wat je doet. 

Over paradijsvogel Cathelijn

Hoi,

Ik ben  Cathelijn Radstake

Als meisje van 10 had ik thuis mijn eigen tuintje. En samen met mijn moeder een moestuin aan huis.

Ik herinner me de lange bonenstaken, met van die prachtige trossen bonen. Verse worteltjes zo uit de tuin, even afpoetsen op mijn broek en lekker oppeuzelen.

En ik had een eigen uitvinding: Super-boterhammen! Met een bordje de tuin in om zoveel mogelijk eetbaars te plukken. Een echte superboterham.

Nog steeds vind ik het heerlijk om mijn tuin in te lopen en daar mijn salade bij elkaar te plukken. Dan voel ik me rijk en ervaar de overvloed."De mogelijkheden zijn oneindig, je hoeft de natuur alleen maar de ruimte te geven"

Het leuke is, die 'superboterhammen' maak ik nog steeds. En mijn dochter Lelie (11jr) heeft haar eigen uitvinding gedaan: ze maakt haar eigen tuin-sushi.

Met liefde deel ik ook met jullie mijn inspiratie en kennis.

Ervaringen

Wat paradijsvogels zeggen over Cathelijn

Mijn tegeltuin was werkelijk een steengril in de zomer. Nu mijn tuin groener is, dankzij de ideeën van eetbaar paradijs, is het veel koeler. Eerder zag ik tegen het werk op, maar nu heb ik er juist plezier in. Via de Eetbaar Paradijs Academie zie ik dat ik met weinig middelen heel veel kan.

Alie Bruins

Reflexzone therapeut

De filmpjes vind ik heerlijk, als ik zie wat er allemaal te vinden is aan eetbaars. Ook de no-dig methode vind ik prachtig, met het Mulchen... Alles eigenlijk wat er op staat inspireert me.

Holkje van der Weij

Motto: Moeder Natuur onze alchemiste

"Cathelijn walks her talk. Ze heeft een bijzonder vermogen om in te tunen op wat er nodig is bij degene die ze coacht. En weet dit om te zetten in praktisch plan om stap voor stap resultaat te boeken."

Louise van Luijk

eARTH KEEPER - VRUCHTBAAR.ORG

Ik volg Cathelijn met plezier! En zie regelmatig planten tijdens het wandelen, zelfs in Toscane! Steentijm, citroenmelisse, wilde anijs het groeit daar gewoon in de berm.

Irene Boers

Beheer Consumentenplatform tandarts.nl

Jaar lang toegang tot de 

Eetbaar Paradijs Academie

Dit voorjaar eten uit eigen tuin! Ontplooi jezelf
tot ware paradijsvogel en geniet van een overvloedige tuin.

Eetbaar Paradijs academie

  • Dit voorjaar al eten uit eigen tuin
  • Eetbare vaste Planten
  • No-dig technieken: Zonder spitten de tuin in 
  • 10x live uitzending van Eetbaar Paradijs

Wat deelnemers zeggen over Eetbaar Paradijs

Het heeft bij mij veel in gang gezet.

"Ik vind het nog altijd bijzonder dat ik jullie ontmoet heb. Het heeft veel in gang gezet bij mij. In mijn tuin al veel meer eetbare planten en kruiden"

Barbara

Paradijsvogel

"

Ik zie ineens veel meer eetbaars!

"Ik gebruik de Eetbaar Paradijs Academie op mijn laptop en via instagram op mijn telefoon, thuis en in de tuin. Om inspiratie en kennis op te doen. En ik vind de filmpjes  hartstikke leuk!"

Ine

"

Paradijsvogel

Cathelijn is heerlijk enthousiast en eerlijk.

"Ik geniet van Cathelijn, ze is een leuk mens en heerlijk en enthousiast en eerlijk. Ze weet veel en ik ben blij dat ze deze kennis met ons deelt."

Yvette

Paradijsvogel

"

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je veel inspiratie uit de 'Eetbaar Paradijs academie' zult halen. Als je de lessen en methodieken toepast kun je, zonder te hoeven spitten, een eetbare tuin aanleggen.  

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent, niets geleerd hebt en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met inloggegevens zodat je direct toegang krijgt tot de 'Eetbaar Paradijs Academie'.

Hoe lang duurt het voordat ik toegang krijg?

Het is een online training, dus je krijgt direct toegang. De toegangscode wordt direct per email gestuurd. Het kan zijn dat de mail in je 'reclame' of 'spam' folder terecht komt, dus check deze ook even.

Hoe lang houd ik toegang tot Eetbaar Paradijs Academie?

Het is een jaarabonnement, dus je houdt een jaar toegang. Hierna krijg je de vraag of je het opnieuw wilt verlengen. Er wordt dus geen automatische incasso aangemaakt.

Moet ik perse de eerste 6 weken het programma volgen?

Nee hoor helemaal niet, het is een online academie en je kunt de filmpjes volgen op je eigen tempo. 

Krijgt Eetbaar Paradijs Academie weleens een update?

Ja, regelmatig krijgt de Academie een nieuwe update. Dan krijg je een mailtje om je op de hoogte te brengen. 

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?


Ja, als je binnen 30 dagen niets geleerd hebt en terwijl je wel lessen uit de academie hebt gevolgd, dan zal ik je het geld terug storten. 

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

Als je het 6 weekse programma wilt volgen, zoals ik deze aanbied, ben je dus de eerste 6 weken ongeveer 2 uur per week bezig. Dit zal zijn ongeveer 20 minuten instructie in de academie, verdeelt over verschillende filmpjes. En de rest van de tijd in praktijk in je tuin.

Wil je niet het programma volgen, dan zul je veel inspiratie krijgen met de twee wekelijkse filmpjes waarmee ik de academie update. Hiermee zul je ook zeker je Paradijsvogel skils uitbreiden, met ongeveer 30 minuten per week.

Hoe kan ik contact opnemen?

Bel of mail me via info@eetbaarparadijs.nl
of bel 06 1111 3067 groetjes Cathelijn

>