GRATIS HANDBOEK
Creëer je eigen Eetbare Paradijs

Ontdek de weg met deze eenvoudige methode.

  • Ontdek de toegankelijke Eetbaar Paradijs Methode.
  •  Stappenplan, om stap voor stap je eetbaar paradijs te ontdekken. 
  • Met of zonder groene vingers, stap voor stap, hap voor hap.

Wat anderen zeggen...

Pamela Veldema

Cathelijn heeft een prachtig E-Book geschreven, waarin ze je meeneemt op reis naar een paradijselijke tuin. Zelfs voor mij, als natuurgeneeskundige, een hele mooie inspiratie. Ik zou zeggen: vraag het aan. 

Saskia Kuiling

Spiritueel ondernemerscoach

Super leuk en leerzaam boek. Ik ben zelf een erg luie tuinier en hier ga ik veel aan hebben!

Wim Paul van der Ploeg

Wim Paul van der Ploeg

Hovenier

Met de kennis en ervaring die Cathelijn deelt word ik niet alleen geïnspireerd om meer planten te gaan proeven, het stimuleert me zelfs om de siertuin een eetbare kant te geven.

Over Cathelijn...

Sinds de start in 2011 met het aanleggen van mijn eigen eetbare tuin, heb ik geleerd door vallen en opstaan. In de loop der jaren heb ik deze paradijs methode ontwikkeld, die jou behoedt voor veel onnodige stappen en teleurstellingen.

Deze methode, gegroeid uit mijn eigen ervaringen, geeft je direct inzicht in de richting waarin jouw eetbare paradijs zich ontwikkelt. Omdat iedereen uniek is en verschillende ervaringen heeft, ben ik er toch van overtuigd dat een Eetbaar Paradijs voor iedereen haalbaar is. Of je nu veel of weinig tijd in je tuin kunt besteden. 

Met veel liefde deel ik mijn opgedane kennis en inspiratie, om jou te laten zien, hoe ik dit aanpak. 


Eetbaar Paradijs Methode

 

Dit stappenplan biedt visuele ondersteuning bij elke stap van het proces. Hierdoor kun je gemakkelijk de logische volgorde van de stappen begrijpen en snel vooruitgang boeken.

Vergroot zelfredzaamheid

Door je eigen eetbaar paradijs te creëren, vergroot je jouw zelfredzaamheid op het gebied van voedselvoorziening. Je kunt genieten van verse, biologische producten uit je eigen tuin en minder afhankelijk worden van de supermarkt.

Duurzame eetbare pluktuin

Het handboek biedt een nieuwe kijk op je tuin. Je leert hoe je jouw tuin kunt veranderen in een productieve en mooie ruimte, vol met eetbare planten en kruiden.


Download nu je gratis handboek vol  waardevolle tips en inspiratie!

Met dit Handboek weet je binnen handomdraai je eigen eetbaar paradijs te creeeren. Sap voor stap, in Flowcharts te volgen. 

>