Zoom Trilogie
Eetbaar Paradijs Kennissessies

Ontdek de Magie van Intuïtief Tuinieren op Gevoel

 

Hoe je een eetbaar paradijs creëert door in verbinding te komen met je intuïtie en kunt handelen vanuit een innerlijk weten en hierop te vertrouwen.

Ontwikkel een diepere verbinding met je tuin

en vergroot je intuïtie met onze kennissessies

over Intuïtief Tuinieren op Gevoel.

- Leer de kunst van tuinieren op basis van je intuïtie, met de begeleiding van Linda Timmermans (rechts).

- Ontdek de impact van elektrocultuur en tensor technologie op jouw tuin, in een informatieve sessie met Bob Radstake.

- Leer hoe de jaarvieringen jou kunnen helpen om je intuïtie te vergroten en je eetbaar paradijs te versterken, onder leiding van Louise van Luijk (links).

Maak van jouw tuin een bron van natuurlijke overvloed door je te leren vertrouwen op je intuïtief. Ontdek de geheimen van deze ervaren levenskunstenaars en laat je verwonderen door de magie in jouw eigen eetbaar paradijs.

Een uitnodiging om op een nieuwe natuurlijke manier naar je tuin te kijken. 

Wat deelnemers zeggen over Eetbaar Paradijs

Het heeft bij mij veel in gang gezet.

"Ik vind het nog altijd bijzonder dat ik jullie ontmoet heb. Het heeft veel in gang gezet bij mij. In mijn tuin al veel meer eetbare planten en kruiden"

Barbara

Paradijsvogel

"

In Tune met de natuur

Ik voel me nu meer 'in tune' met de natuur. Dit gaat absoluut verder dan tuinieren, het is een levensfilosofie.


Sandra

"

Paradijsvogel

Een ware openbaring

Op deze manier bied het tuinieren een unieke invalshoek, waarbij ik heb leren luiseren naar mijn intuïtie en in harmonie komen met de natuur. Eetbaar Paradijs heeft me niet alleen geleert over tuinieren, maar ook over hoe ik mijn hart kan open en een diepere verbinding met de natuur kan ontwikkelen. 

Lizette

Paradijsvogel

"

De komende 3 kennissessies staan in het teken van:


 • Het activeren van je innerlijk weten.
 • Tuinmeditatie en mindfulness tuinieren.
 • Hoe maak je contact met je tuin vanuit een andere laag dan met je hoofd. Dus niet met je verstand maar vanuit je gevoel.
 • Hoe kun je door gebruik te maken van electrocultuur antennes de grond energetisch opladen.
 • Hoe en waarom je een tuinaltaar kunt maken.
 • Op wat voor manieren je de jaarvieringen kunt vieren en daarmee je tuin eren.

Een nieuwe kijk op de ruimte om je heen en inzicht in de vele mogelijkheden. Je gaat een nieuwe verbinding aan met de natuur, zodat de natuur je kan voeden. 

Verdieping

Live Zoom

Tuinmeditatie en afstemmen op je innerlijk weten, met Linda Timmermans  eetbaargroen.nu

Linda is al jaren gespecialiseerd in het creëren van eetbare tuinen door gebruik te maken van haar intuïtie. Buiten het praktische aspect, is het telkens weer bewonderenswaardig hoe ze in staat is om af te stemmen op het betreffende stuk grond (of de tuin). Hierdoor maakt ze gebruik van diepere inzichten tijdens het ontwerpproces van de eetbare tuin. Tijdens deze live sessie laat ze zien hoe ze dit doet en geeft ze praktische tips hoe je dit verder kunt uitwerken voor jezelf.

 

Live Zoom DECEMBER

Elektrocultuur & tensor technologie, met Bob Radstake, Wizards Den

Verdieping over het onderwerp electrocultuur en Tensortechnologie. Bob Radstake vertelt hoe je dit eenvoudig kunt toepassen en het effect dat het heeft op je tuin.

Na inschrijving ontvang je direct een filmpje dat ik eerder in de Eetbaar Paradijs Academie plaatste over het maken van een electrocultuur antenne.

Live Zoom JANUARI

Afstemmen op de seizoenen dmv de jaarvieringen, met Louise van Luijk, vruchtbaar.org

Louise is volledig in harmonie met de natuur, met een levensstijl die volledig 'in tune' is met de natuurlijke cycli. Laat je door haar inspireren over het leven in ritme met de seizoenen en de ritmes van je tuin.

Ontdek rituelen en cerimonies bij de jaarfeesten, zoals de oude Kelten dit deden en welke planten relevant zijn voor de viering. Bovendien zal Louise de betekenis van een tuinaltaar uitleggen en hoe dit een verbinding met je emoties schept.

DEZE SESSIES KUN JE LIVE IN DE ZOOM BIJWONEN OF 
IN DE MODULE 'INTUITIEF TUINIEREN OP GEVOEL' TERUGKIJKEN.

Krijg direct toegang tot de module en deze 3 kennissessies

die je er als bonus bij krijgt!

1x per maand heeft Eetbaar Paradijs een kennissessie en heb je de mogelijkheid om alles te vragen wat je wilt. Deze sessies gingen voor en kun je de opname van terugkijken.

BONUS #1 Interview met Wim Paul van de Ploeg over de Magie van het Tuinieren twv 37,-

Wim Paul van de Ploeg bekend van het boek Magie van het Tuinieren, verteld hoe hij de magie ervaart en hoe het zich ontwikkeld.

BONUS #2  Het maken van een kruidenspiraal en beplantingsplan twv 37,- euro

In deze les laat ik je zien hoe je een kruidenspiraal aanlegt, zodat hij niet binnen 2 jaar weer in elkaar zakt, en krijg je een compleet beplantingsplan.

BONUS #3  Vergeten groenten en doorlevende moestuingewassen twv 37,- euro

Begin je in je tuin met meer eetbare planten, dit zijn gewassen die het goed doen, makkelijk zijn, maar vaak vergeten, omdat ze commercieel niet aantrekkelijk zijn.

Over Cathelijn

Hoi,

Ik ben  Cathelijn Radstake

Mijn levensverhaal is een reis geweest van groei en zelfontdekking, waarin mijn persoonlijke intuïtie en gevoel steeds meer de leiding hebben genomen.

Als kind van 10 had ik al een passie voor tuinieren, samen met mijn moeder beheerde ik met liefde een moestuin in ons huis, waar prachtige bonentrossen en verse wortels gedijden.

Mijn creativiteit leidde tot de creatie van de 'Super-boterham', waarvoor ik alles vers uit de tuin plukte en tussen twee sneetjes brood verpakte.

Mijn pad leidde me naar een Agrarische School en later naar Nieuw-Zeeland, waar ik Permacultuur ontdekte, een natuurlijke benadering van tuinieren in harmonie met de natuur.

Deze reis wekte mijn verlangen om milieuvriendelijker te leven en bracht me 12 jaar geleden naar een tiny house midden in het bos. Daar begon ik mijn eetbare en wilde plantentuin, die elke dat weer verse planten levert voor mijn geliefde Super-boterhammen.

Naast mijn eigen tuin, heb ik ook diverse gemeenschapstuinen ontworpen en aangelegd, waar ik met enthousiasme mijn passie en kennis deel met anderen.

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal onze intuïtie kunnen ontwikkelen en leren luisteren naar de wijsheid van de planten, en ik ben vastbesloten om deze technieken te delen, zodat anderen ook kunnen groeien en bloeien in harmonie met de natuur.
"De mogelijkheden zijn oneindig, je hoeft de natuur alleen maar de ruimte te geven"

Exclusieve toegang tot drie live Zoom kennissessies en bonnussen, met het thema: Intuitief tuinieren op gevoel.  


BONUS #4

Zodra je je aanmeld krijg je een link naar de Module 'intuitief Tuinieren op Gevoel' in de Eetbaar Paradijs Academie. Als opwarmertje krijg je ook nog een filmpje van 8 minuten, die ik afgelopen zomer maakte toen ik op bezoek was bij de Wizards Den. Hierin laat ik zien hoe je een een elektrocultuur antenne met tensor technologie maakt.  

Intuitief tuinieren op gevoel

 • Activeren van je innerlijk weten en vertrouwen
 • Tuinmeditatie en mindfulness tuinieren
 • Verdieping over de seizoensvieringen
 • Je tuin energetisch opladen met Elektrocultuur
 •  Hoe je een tuinaltaar maakt en waarom
 • BONUS #1 de Magie van het Tuinieren twv 37,-
 • BONUS #2 'How to' een Kruidenspiraal twv 37,-
 • BONUS #3 Doorlevende Moestuingewassen en vergeten groenten. twv 37,-
 • BONUS #4 Hoe je een elektroantenne maakt met tensor Technologie. twv 37,-
>