Reis mee naar de wereld van Plantspirits

Er staat iets bijzonders te gebeuren! Want ik ben met Eetbaar Paradijs de eerste officiële samenwerking aangegaan met Cura di Flora. Na een succesvolle samenwerking in februari, waarbij Margreet van de Pol een inspirerende introductie gaf over Plantspirits via een Live Zoom sessie, hebben we besloten om hier een vervolg aan te geven!

Stapje voor Stapje: Vandaag gaat de voorverkoop van start voor de 2e verdiepende Masterclass van Cura di Flora. Ik ben super verheugd om deze Live Zoom masterclass aan te kondigen:

Reis mee naar de Wereld van Plantspirit
>>> Ja, hier wil ik bij zijn! <<<

Voor mij is dit een stap richting het verder uitbouwen van het nieuwe tijds ondernemen, waarbij we onder het principe van Vrij - Gelijk - Samen dit avontuur aangaan en samen verder bouwen aan een module binnen Eetbaar Paradijs, gegeven door Margreet van Cura di Flora.

Wat is Plantspirit?

Plantspirit, ook wel plantwezen genoemd, is de ziel of bezieling van een plant. Het concept is gebaseerd op eeuwenoude tradities en moderne ervaringen met de energetische kwaliteiten van planten. Wanneer we ons openstellen voor deze verbinding, kunnen we diepgaande heling en transformatie ervaren. Elke plant heeft zijn eigen unieke boodschap en energie die ons kan ondersteunen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

De Kracht van Bloesemremedies

In deze masterclass leer je hoe je bloesemremedies kunt maken en gebruiken. Deze remedies vangen de essentie van bloemen in water op, waardoor de helende kwaliteiten van de plant op een subtiele maar krachtige manier naar ons overgebracht worden. Van de verzachtende energie van Kamille, die rust en koestering biedt in tijden van stress, tot de aardende kracht van Grote Engelwortel, die ons helpt onze zielsmissie te omarmen en ons volledige potentieel te leven – elke plant heeft zijn eigen unieke bijdrage aan ons welzijn.

Wat Kun Je Verwachten?

Tijdens deze masterclass, geleid door Margreet van de Pol van Cura di Flora, leer je niet alleen over de theoretische achtergrond van plantspirits en bloesemremedies, we gaan ook praktisch aan de slag. Je leert hoe je je kunt afstemmen op de subtiele energieën van planten, hoe je deze energieën kunt interpreteren en hoe je zelf bloesemremedies kunt maken. Dit proces is magisch en helend, en helpt je een diepere verbinding te maken met jezelf en de natuur.

Voorverkoop Aanbieding

Schrijf je vandaag nog in en profiteer van de voorverkoopkorting! Tijdens deze voorverkoop kost de masterclass niet 17,50, maar kun je je inschrijven voor slechts 9,50. Mis deze unieke kans niet!

>>> Ja! ik ben erbij <<<

Sluit je Aan bij de Plantspirit Community

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met kruidengeneeskunde en energetisch werk, deze masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden.

Ervaar de magie van de natuur en laat je verrassen door de helende kracht van plantspirits. Samen creëren we een wereld waarin we opnieuw in harmonie leven met de natuur en onszelf.

We hopen je snel te zien tijdens de live Zoom op 10 juni. Luk het je niet om er live bij te zijn, we nemen het natuurlijk op en je krijgt een terug kijk link toegestuurd.

Hartelijke groeten,
Margreet – Cura di Flora
Cathelijn – Eetbaar Paradijs

Cathelijn Radstake

Over de auteur

Cathelijn is een toegewijde tuinvrouw die sinds 2011 haar eigen eetbare paradijs heeft gecreëerd. Met haar achtergrond in permacultuur ontwerpt ze tuinen die niet alleen functioneel, maar ook paradijselijk zijn. Haar streven om mensen meer verbonden te laten voelen met de natuur komt duidelijk naar voren in elk project dat ze onderneemt. In de Eetbaar Paradijs Academie neemt ze je mee haar eigen tuin in, en laat zien hoe je je eigen eetbaar paradijs creeert. Door haar manier van harmonieus leven met de natuur heeft Cathelijn een reputatie opgebouwd als een pionier in haar vakgebied. Met haar deskundige kennis en hands-on aanpak weet ze elke tuin om te toveren tot een groene oase waar natuur en mens in harmonie samenleven. Cathelijns werk is een inspiratie voor anderen die streven naar een meer verbonden en duurzamere levensstijl.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>