Ontdek de Wonderlijke Wereld van Plantspirit.

Een Uitnodiging voor de Live Zoom Sessie met Margreet van de Pol.

Op zoek naar een nieuwe dimensie in tuinieren? Heb je ooit gehoord van Plantspirit?

Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de betoverende wereld van plantenenergie en -spirit tijdens onze aankomende live Zoom sessie met Margreet van de Pol.

Plantspirit is meer dan alleen het genezende vermogen van planten. Het gaat over het verkennen van de diepgaande connectie tussen mens en natuur, en het ontdekken van de unieke essentie van elke plant.

Simpel gezegd, een plantspirit gaat over het wezen van de plant, welke meer is dan alleen haar geneeskracht. Het betreft het helende vermogen op zowel fysiek als emotioneel niveau.

Heel boeiend!

In mijn beleving hebben planten hun eigen karakter en hun unieke ‘spirit’, iets wat we door ons ervoor open te stellen kunnen leren kennen en waarderen.

Dat ‘spirituele’ had ik vroeger veel meer aversie tegen dan nu. Ik ben het over de jaren veel meer gaan omarmen als een wezenlijk onderdeel van de natuur.

Misschien denk je er net zo over… of voelt dit toch nog een tikje te spiritueel…weet je, ook als dat zo is, als je ook maar een tikkie nieuwsgierig bent… dan is deze live Sessie een echte aanrader.

Een van de fascinerende aspecten van Plantspirit is het maken van bloesemremedies. Margreet zal ons alles vertellen over dit proces waarbij de energie en kwaliteit van bloesems worden overgebracht naar water, waardoor het water de essentie van de bloem absorbeert.

Het is een magische manier om in harmonie te komen met de plantenwereld en de helende kracht ervan te ervaren op zowel fysiek als emotioneel niveau.

Het is meer dan alleen een informatieve sessie; het is een kans om samen te komen, te leren en te groeien. Margreet staat erom bekend haar vermogen om het spirituele aspect van Plantspirit op een liefdevolle en praktische manier te benaderen. Hierdoor wordt het toegankelijk voor iedereen, of je nu nieuwsgierig bent naar deze wereld of er al volledig in gelooft.

Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint met het verkennen van de mogelijkheden van Plantspirit, deze sessie belooft inspirerend en verrijkend te zijn. 

Doe mee met ons aanstaande maandag en ontdek hoe we samen een diepere band met de natuur kunnen opbouwen. Samen kunnen we prachtige veranderingen teweegbrengen, zowel in onze tuinen als in ons dagelijks leven.

Voor Paradijsvogels, de leden van de Eetbaar Paradijs Academie, en voor mensen die gekozen hebben voor de module “Tuinieren met gevoel” is de toegang tot deze sessie gratis. 

Wil je er ook bij zijn?

Meld je nu aan voor de live Zoom sessie en ontvang toegang tot de volledige module “Tuinieren met gevoel” binnen Eetbaar Paradijs. Ik kijk ernaar uit om dit avontuur met jullie te delen en samen een nieuwe wereld van tuinieren te verkennen, gedreven door liefde en verbondenheid met de natuur.

Cathelijn Radstake

Over de auteur

Cathelijn is een toegewijde tuinvrouw die sinds 2011 haar eigen eetbare paradijs heeft gecreëerd. Met haar achtergrond in permacultuur ontwerpt ze tuinen die niet alleen functioneel, maar ook paradijselijk zijn. Haar streven om mensen meer verbonden te laten voelen met de natuur komt duidelijk naar voren in elk project dat ze onderneemt. In de Eetbaar Paradijs Academie neemt ze je mee haar eigen tuin in, en laat zien hoe je je eigen eetbaar paradijs creeert. Door haar manier van harmonieus leven met de natuur heeft Cathelijn een reputatie opgebouwd als een pionier in haar vakgebied. Met haar deskundige kennis en hands-on aanpak weet ze elke tuin om te toveren tot een groene oase waar natuur en mens in harmonie samenleven. Cathelijns werk is een inspiratie voor anderen die streven naar een meer verbonden en duurzamere levensstijl.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>