Wildplukken in de spotlight: Ontdek de voordelen van een eetbaar paradijs in je eigen tuin

De natuur biedt een overvloed aan voedzame planten, elk met hun eigen vitamines en mineralen, die ons welzijn kunnen boosten. Ontdek waarom het creëren van je eigen eetbaar paradijs in je achtertuin een fantastisch idee is.

Wildplukken is enorm populair, maar tijd kan een beperkende factor zijn. Ontdek hoe je toch kunt genieten van de voordelen, zelfs als je beperkt bent in tijd. Leer hoe je wildplukken kunt integreren in je eigen tuin, waar je flexibiliteit hebt en geen last hebt van wet- en regelgeving.

wildplukken in de keuken
Look-zonder-look

De Paradijselijke Plukgids biedt zekerheid en een vliegende start voor het consumeren van nieuwe planten. Neem deel aan een wildpluk masterclass en leer waar je op moet letten.

Frisse lucht is cruciaal voor een vitaal leven. Ontdek hoe wildplukken je verbindt met de natuur, stress verlaagt, immuniteit versterkt en concentratie en creativiteit stimuleert.

Het integreren van wildpluk gewassen in je tuin biedt niet alleen ontspanning, maar ook toegang tot natuurlijke inspiratie. Ontdek de voordelen van een wilde tuin, zoals lokale voeding, seizoensgebonden genot en helende kracht.

Wildplukken in eigen tuin
Mijn dochter Lelie plukt blij het beleg van haar boterham bij elkaar.

Wildplukken was vroeger voor de minder bedeelden, maar nu is het een teken van rijkdom. Ontdek hoe je tijd kunt vinden om je eigen oogst te verwerken tot heerlijke gerechten en je dagelijks dieet kunt verrijken met gezonde, gratis ingrediënten.

Start met wildplukken door deel te nemen aan de masterclass en zet je ideeën om in actie. Samen kunnen we werken aan het creëren van ons eigen eetbaar paradijs. Doe je mee?

Cathelijn Radstake

Over de auteur

Cathelijn is een toegewijde tuinvrouw die sinds 2011 haar eigen eetbare paradijs heeft gecreëerd. Met haar achtergrond in permacultuur ontwerpt ze tuinen die niet alleen functioneel, maar ook paradijselijk zijn. Haar streven om mensen meer verbonden te laten voelen met de natuur komt duidelijk naar voren in elk project dat ze onderneemt. In de Eetbaar Paradijs Academie neemt ze je mee haar eigen tuin in, en laat zien hoe je je eigen eetbaar paradijs creeert. Door haar manier van harmonieus leven met de natuur heeft Cathelijn een reputatie opgebouwd als een pionier in haar vakgebied. Met haar deskundige kennis en hands-on aanpak weet ze elke tuin om te toveren tot een groene oase waar natuur en mens in harmonie samenleven. Cathelijns werk is een inspiratie voor anderen die streven naar een meer verbonden en duurzamere levensstijl.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>